Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

'' ΤΟ ΝΈΟ * ΜΟΝΤΕΛΆΚΙ * ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΌ...'' ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΎΣ!!


''Δύσκολοι καιροί'' για «Πρίγκιπες & Πριγκιπέσσες...»

Στις μέρες μας, οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολες, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με ασύμβατους χαρακτήρες, με ανθρώπους διαφορετικού βιοτικού επιπέδου και ακόμα χειρότερα όταν κάποιοι ενεργούν εκ του πονηρού και από συμφέρον... Εκεί ούτε ο Μίτος της Αριάδνης δεν μας γλυτώνει!!

Ερχόμαστε λοιπόν στην καινούργια πενταετία και θητεία των εκλεγμένων της τοπικής αυτοδιοίκησης... Κάποιοι γνωρίζουν ότι η επιβολή λειτουργίας του Καλλικράτη κατά γράμμα είναι τρομερά δύσκολο έως σχεδόν ακατόρθωτο,
΅ γι' αυτές ΅ τις ΅ L a k o u v e s ΅ μιλάω... και το πιο βασικό...
"την άγνοια των ανθρώπων", ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι στο 1990-2010 
και είναι όλα εύκολα,  ρόδινα και θα τα καταφέρουν ανώδυνα και χαλαρά!!

Μέρα με τη μέρα η καινούργια διοίκηση, πριν ακόμα αναλάβει, έχει κάνει έχθρες και δημιουργεί αντιπαλότητες μόνο & μόνο για το σε όλους γνωστό, "θεαθήναι"...(μόνο  για  "επίδειξη"  και  όχι  για  "ουσιαστικούς λόγους"). 

Να πούμε και λίγα λόγια για το"ΕΓΏ" ορισμένων που έχουν καβαλήσει καλάμι μέχρι την Περσία... με τα σημερινά τους λοιπόν δεδομένα ασχετοσύνης, εκφράζονται...  εγώ  αυτό,  εγώ  το  άλλο, κλπ. κλπ...  εάν του έρθει ο  ουρανός σφοντύλι  από  ασχετοσύνη  ή  εσκεμμένη  μπαγαποντιά από τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ, 
τότε το "ΕΓΏ" θα το λέει ως εξής... ΌΧΙ ΕΓΏ, ΌΧΙ ΕΓΏ... ΑΥΤΌΣ!!!! 
Να δεις γέλια που θα κάνουμε, δυστυχώς όμως δεν είναι για γέλια... 

Κλείνοντας θα χρησιμοποιήσω μια δική σας φράση...
"έλα  πίσω  μου  και  κρύψου!!"

Να ξέρετε πάντως ότι, πολλές φορές η σιωπή λέει πάρα πολλά, “τόσα”…που τα λόγια και τα συναισθήματα δεν μπορούν πάντα να περιγράψουν.
Γι’αυτό, «Μάθε να ακούς και να σέβεσαι τη σιωπή μου»!!


 Υ. Γ.  Σαπίζουν στις φυλακές δεκάδες εκλεγμένοι δήμαρχοι!!
Τρεις μόλις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των τοπικών εκλογών στην Τουρκία, εξακολουθούν να παραμένουν, εδώ και χρόνια, έγκλειστοι στις τουρκικές φυλακές εκλεγμένοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι, από δήμους και κοινότητες των νότιων, κυρίως, περιοχών της Τουρκίας.    ..."Είπες τίποτα Λάκη??"
Πηγή: Enet.gr... Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014








72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην (Πηγή:) είναι όλα τα λεφτά, Μπράβο ΟΥΜΠΑΛΑ οι Τούρκοι...
Lakouvas, έγραψες το σκαρπινάκι αδερφέ μου είναι τα πάντα όλα, ανάρτηση με καμπανιές και ΚΑΓΚΕΛΑ!!

Tsouxtra είπε...

Χωρίς υπερβολές ο Bloger κάτι ξέρει, ανάρτηση με νόημα για τους αιρετούς. Θα καεί το πελεκούδι, εξάλλου το λέει και το τραγούδι έρχεται βροχή έρχεται μπόρα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιάπης της Αίγινας θα παει με το μερσεντές να ορκιστεί;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε αυτός πως θα ορκιστεί με τόσα χρέη στο δήμο, άλλος Παντελάρος μας βρήκε!!
Κακόμοιρο Νησάκι σε δυό μέρες θα βάλεις τα Κλαψιά σου και κλάμα, κλάμα after!!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις υπόψιν σου απο Γενίτσαρους, κατι τέτοιο θα συμβεί και στο Μούρτζη.
Οι Γενίτσαροι προπορεύονταν των επιθέσεων. Άντε γεια!!

Tsouxtra είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ:ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

εν τω μεταξυ η γρια που ειχε την αδεια πεθανε οποτε η αδεια χανεται Αντε τωρα να βρεις ακρη ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!!

Ομάδα Δίας είπε...

Εαν κάνετε Κλικ στην (Πηγή: Enet.gr) μετά το Υ. Γ......
Θα σας λυθούν πολλές απορίες επι του θέματος της ανάρτησης και κατα πόσο θα κοκορεύοντε ή κορδώνοντε ορισμένοι/ες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακουσατε τις ευθυνες του Δημου Μυκονου για τις πλαζ...
Ετοιμασθειτε ερχεται και η Σειρα της Αιγινας ....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ανάρτηση στο fb του κυρίου Ντρη 2 σύμβουλοι της νέας δοιηκησης έχουν οφειλές πεντάπλασιου αριθμού σε ευρω προς τον Δήμο
Αν αληθεύει το άρθρο του κυρίου Ντρη τότε εχουμε τα εξής συμπεράσματα
1 η πολιτεία επιτρέπει να κατεβαίνουν υποψήφιοι δήμαρχοι σύμβουλοι κι ας έχουν μεγάλες οφειλές αρκει να της εξοφλήσουν πριν την ορκομωσια.
2 οι πολίτες ψηφίζουν τους υποψήφιους αδιαφορώντας για τα χρέη των υποψηφίων τα οποία ειναι είσαι βάρος τους.
3 εάν δεν εκλεγούν δεν υπάρχει περίπτωση να τα εξωφλησουν.
4η δημοτική αρχη αντι να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον προστατεύει αρκετές φορες τέτοιες περιπτώσεις όπως του κυρίου παντελαρου.
5 πιστεύω ότι δεν πρέπει να παράπονιομαστε εμείς τους εκλεγόυμε εμείς ευθυνόμαστε!!

Kaisaras είπε...

Εγώ ήξερα μόνο για το Λιάπη υπάρχει κι άλλος??
Αυτή η ορκομωσία θα γραφτεί στην ιστορία της Αίγινας, παρτάκηδες, λαμόγια, χρεοκοπημένοι και ασύμβατες προσωπικότητες απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο!!
Έχει να πέσει χοντρό γέλιο!!

Ανώνυμος είπε...

Κατά την άποψή μας, τη Δευτέρα το πρωί, θα πρέπει έξω από το Δημαρχείο να αναρτηθεί ο κατάλογος Δημοτικής Ενημερότητας των εκλεγμένων αιρετών, αυτών δηλαδή που ορκίζονται στη φράση:
"Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην Πατρίδα, να υπακούω το Σύνταγμα και στους Νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου".
ME OPIADIPOTE LAMOGIA MOY KATEVEI...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι χωρισμένοι σε τέσσερα στρατόπεδα. Ασε που ο Αγής ορκίστηκε και καθόταν απο την αλλη μεριά, είδε το πούλημα που του κάνουν και διαχώρισε τη θέση του απο τώρα. Για εμένα καλα έκανε... Πάντως η κίνηση αυτή κατι δηλώνει, όταν έρθει η ώρα θα τα μάθουμε. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!!

Unknown είπε...

Να μην είμαστε υπερβολικοί. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι ούτε λαμόγια, ούτε πονηροί, ούτε απατεώνες. Έχουν αντικειμενική αδυναμία να πληρώσουν γιατί τους χτύπησε η κρίση. Εξ άλλου τώρα και με την ΕΝ.Φ.Ι.'Αλωση δε θα μείνει και κανείς να μη χρωστάει. Όσο για το Ν3ης μάλλον έχει κάνει λάθος. Πέντε και πάνω πρέπει να είναι οι χρωστιάρηδες.

Avatar είπε...

Δημήτρη Μούρτζη πήρες χαμπάρι τι έκανες...??
Έβαλες βρακί στη ξεβράκωτη μύγα κι έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο και ο πρώτος χεσμένος είσαι εσύ βοήθεια σου και καλό ξεμπέρδεμα...
Η Αίγινα κι εμείς τι φταίγαμε ρε μάστορα!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο φίλος...
Αυτο ηταν το αρχικό πλάνο, μόστρα ο Δ. Μούρτζης για να διοίκηση ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ με τον ΝΤΑΒΑ...
Δεν τους ειδες εχθές καμάρι!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο μέλημα να νομιμοποιήσει τη ΜΟΝΗ αυτός έδωσε την άδεια το 2004 αυτός πρέπει να νομιμοποιήσει την παρανομία .Οι ενδιάμεσοι θα πληρώσουν την απροσεξία τους

PONTIX είπε...

Αρούρια γράφετε κακιούλες. Αφήστε πρώτα να αναλάβουνε και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να κάνει καμιά πατάτα, να μην αμολήκει τους μπαταχτσήδες ο Μούρτζης, να πάει για παράβαση καθήκοντος, να κηρυχθεί έκπτωτος και να αναλάβει ο Λαγός. Τον ξεχάσατε; Δήμαρχος υπάρχει και είναι έτοιμος να αναλάβει ...δράση. Αλλά δε νομίζω πως θα του κάνει τη χάρη. Δε νομίζω. Είναι πολύ σκληρός για να τον φάει ένας λαγός.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΤΖΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΑΡΟΓΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Στη ΜΟΝΗ στη ΜΟΝΗ
που τους έβαλες βρακί
και σε παίζουν 12Χ
ξεκινάμε για αρχή!!

Ανώνυμος είπε...

Η νέα ονομασία της δημοτικής παράταξης του Μούρτζη είναι:
"Ο Λύκος που φυλάει τα πρόβατα".

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες ο νεροαγής υπόγραψε μεν το πρακτικό αλλά δεν ορκίστηκε γιατί έλειπε. Είναι νόμιμο αυτό ή κινδυνεύει η εγκατάσταση όλου του Συμβουλίου αν γινει καταγγελια;

Ανώνυμος είπε...

Από τις φάτσες των νέων δημοτικών συμβούλων καταλάβαμε ποιοι θα είναι οι "αρεστοί" του Μύθου. Το πάρτυ αρχίζει...

Tsouxtra είπε...

Απ ' ότι φαίνεται κάθε τέλος του μήνα θα γίνεται απολογισμός πόσοι θα έχουν παραμείνει στις τάξεις του Μήτσου...
Και με την ευκαιρία, έχει ο Μήτσος εκτός βέβαια από τον εαυτό του, κάποιον ικανότερο και γνώστη της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον Νικολάκη?
Μήπως τον άλαλο Ψαροταβερνιάρη? ή μήπως τον επιτυχημένο Λιάπη της Αίγινας?
Αλλά θα μάθεις πολύ σύντομα αν δεν το έχεις καταλάβει Μήτσο μου ότι ο Νικολάκης δεν είναι από τα παιδάκια που μπορείς κουτοπόνηρα να δουλέψεις (σαν μερικά πρόβατα) από αυτόν θα φας καλά και ακόμα καλύτερα απο τον Αγή. Τώρα έχε το νου σου γιατί και το Ναυαρχούκο τον πούλησες, βρε ψευταράκο την συνυποψήφια δικηγόρο έβαλες για τον Τσούρη εναντίον του...
Έχει να πέσει σφαλιάρα και γιαούρτι που θα παει σύννεφο!!
Δεν σε λυπάμαι καλα να πάθεις, όπως έστρωσες κοιμήσου!!

Ανώνυμος είπε...

Pontix, οι μπαταχτσήδες ειναι που τον κρατάνε δέσμιο. Το μεγαλήτερο λαμόγιο ειναι ο Σκιώδης δήμαρχος που δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Πιπίλας Ο.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι επαφές του με Αυστριακούς πρεπει να πήγαν καλά για αυτό έλεγε στη παρθενική του ομιλία για διαχείρηση σκουπιδιών αλλά δεν του είπε κανεις ότι το παράδειγμα που αν´εφερε αφορούσαν πόλεις με πάνω απο 100000 κατοίκους και οχι νησί με 15000?

Ανώνυμος είπε...

Πια ομάδα Μούρτζη ρε παιδιά, είσαστε σοβαροί... τούμπανο σε μπαταχτσήδες είναι το δημοτικό συμβούλιο και αυτοί οι μπαταχτσήδες ειναι που τον κρατάνε δέσμιο. Το μεγαλήτερο λαμόγιο ειναι ο Σκιώδης δήμαρχος που δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Πιπίλας Ο.Ε.

Kaisaras είπε...

Όλα τα λεφτά η φράση που είπε στο λογύδριο που του έγραψαν και αυτός το παρλάρησε...
Η ναυμαχία της Αίγινας με τον Υπουργό. Α ρε Μύθο δεν εχεις αλλάξει καθόλου!!

Ομάδα Δίας είπε...

Δεν μπορούσα να μην απαντήσω σε σχόλιο ανώνυμου στο blog Aiakosrex... Ενοχλούμαι όταν βλέπω ορισμένους ανθρώπους με παρωπίδες..!!
-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-
Ανώνυμος 26 Αυγούστου 2014 - 9:36 π.μ.
Η ομάδα Μούρτζη δεν έχει ανάγκη από καμία βοήθεια και δεκανίκια, είναι τόσο άξια και μοναδική που θα τρίβετε τα μάτια σας από το αποτέλεσμα.
-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-
Φίλτατε Ανώνυμε σχολιαστεί.
Το να τρίβουν τα ματια τους ορισμενοι δεν είναι και τόσο καλό, ειδικά όταν κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα κίτρινη σκόνη απο τα πεύκα. Δημιουργούνται σοβαρά αλλεργικά σοκ... Κατι παρόμοιο θα συμβεί και στο μέλλον με την ομάδα "ΜΟΥΡΤΖΗ" όπως χαρακτηρίζεις!! Μέσα Απρίλη αρχίζει να κυκλοφορεί η σκόνη, τότε θα τα ξαναπούμε... για ομάδες, αλλεργίες και ΣΟΚ που θα εχουν πάθει αρκετοί απο τις ομάδες Μούρτζη..!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε γιατί Νιαουρίζει αυτός συνέχεια!!
Νιάουυυυ & Νιάουυυυ τι έπαθε??

Avatar είπε...

Του έκατσε ψαροκόκαλο στο λαιμό ή έπαθε ΨΑΡΟΓΑΤΟFRENIASI...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ο Μούρτζης δεν έχει ανάγκη κανένα σας με τον Νταβά θα καθαρίζει τα παντα μέσο του ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ... κ. Υπουργέ να χαίρεσαι τους φίλους σου. Ειδικά αυτόν που έχεις στο πολυτικό σου γραφείο ονόματι ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ... Α ρε Κατσαφάδο σου έφεξε σε βλέπω πρώτο βουλευτή χαλαρά αυτή τη φορά!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

RE FILE FTAIEI DEN FTAIEI O ARVANITOPOYLOS KAI MONO POY AKOYSA OTI PISO APO TON NTAVA EINAI O RIGOPOYLOS...
KATSAFADO DAGOTO KI AS TOLMISEI NA ERTHI NA ZHTHSEI PSIFO O _ AFANTOPOYLOS !!

Ανώνυμος είπε...

κ. Δ. Μούρτζη αυτο πάλι είναι απο τ' άγραφα, εκπρόσωπος της Ν. Δ. δεν εμφανίστηκε, τόση εκτίμηση σου έχει το κηβερνών κόμμα? Ο βουλεφτής του Σύριζα Δρίτσας Θ. ήρθε στην ορκομωσία σου και γιατί όχι αφού η συμφωνία ηταν μεταξύ σας, εσυ στήριξη στη Δούρου και ο Ντελής γραμμή στο Σύριζα για εσένα για να γίνεις δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να έρθει απο τη Νέα Δημοκρατία... πας καλά ο Μούρτζης πρωί μεσημέρι βράδυ προεκλογικά έβριζε τους πάντες, ειδικό στόλιζμα ειχε ο Αρβανιτόπουλος!!
Πολυ μπινελίκι ρε αδερφέ τι να σου πω, θα τους γ@μή@ω έναν, έναν, όταν θα γίνω δήμαρχος έλεγε!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα τον Μούρτζη να βρίζει μαζί με την Σαλπαία κάποιο ρηγοπόπουλο, ηταν πυρ και μανία μαζί του. Έλεγε οτι όταν πήγε στο πολυτικό γραφείο του Αρβανιτόπουλου και είπε σε αυτόν το Ρηγόπουλο οτι κατεβένει για δήμαρχος αυτός του είπε να κάτσει στα αυγά του γιατί ο Υπουργός θα στηρίξει τον Κουκούλη λόγω του Λεούση!!

Ανώνυμος είπε...

KATSAFADOS DAGKOTO SOY LEO!!
MONO KAI MONO POY O NTAVAS TRAMPOUKIZI KOSMO FTANI...
ASE POY THN POYSTIA STH MONH APO TA LEGOMENA TOY, THN KALIPTI O 20 XRONIA FILOS KAI KOLITOS TOY - ARVANITOPOYLOS -!!

Ανώνυμος είπε...

κ.Σώρη, ο κ.Μούρτζης ήξερε πολυ καλά ένα τουλάχιστον όνομα του ΣΥΡΙΖΑ: την κ.Δούρου την οποία υποστήριξε και πριμοδότησε την 2η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το αζημίωτο φυσικά της δικιας σας στηριξης στο πρόσωπο του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μήτσος είναι μεγάλος μάγκας αφού κατάφερε και έπεισε τη παράταξη Ντελή και τον ψήφισαν τη δεύτερη Κυριακή. Τώρα βέβαια πού σε είδα πού σε ξέρω... Αυτά είναι ψιλά γράμματα να θέλετε και προσφωνήσεις εσείς οι συριζαίοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτή η πο@τάνα η Αιγινα είναι μεγάλη χαβούζα. Που στο διάολο μας μαζεύονται, Σώρηδες, Μώρηδες και το κακό συναπάντημα.
Βρε καλά ελεγε ο Παναγάκης, ή ο Αγιος Νεκτάριος τους καλεί ή του Διαόλου περισεύουν και μας τους στέλνει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες στο Έλαβων...
Ρηγόπουλε μια χαρά εισαι με το Νταβά, ξέρεις πόσοι σας έχουμε γυρίσει την ΠΛΑΤΗ?? Θα το διαπιστώσεις στο ΕΛΑΒΩΝ !!

PONTIX είπε...

Δεν καταλάβατε. Ξυπνάτε ρεεεε!!! Αυτοί δεν είναι κορόιδα, κουτορνίθια σαν και μας. Έχουν πιάσει αμπάριζα σε όλες τις ποντικότρυπες. Και παπάς και ζευγάς. Και με τον Αρβανιτόπουλο και με τον Κατσαφάδο και με τη Δούρου και με τον Τσίπρα. Είδες ο Δρίτσας; Μη σας πω ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα είναι ΣΥΡΙΖΑ. Άντε εγώ θα σας τα λέω όλα; Ανοίχτε τα μωρέ τα στραβά σας.

Ανώνυμος είπε...

Την ζημιά που του έχει κάνει ο Ρηγόπουλος του Αρβανιτόπουλου θα την καταλάβει στην καταμέτρηση ψήφων, στο Έλαβων... Του έφεξε του Κατσαφάδου, ο Ρηγόπουλος νόμιζε οτι σε ενα Νησί γεμάτο ρουφιάνους θα πέρναγαν οι π@υστιές του, απλά υποτίμησε τους γαλονάδες του είδους και δυστυχώς γι'αυτόν η Αίγινα έχει πολούς Αρχιπ@ύστιδες. Κάποιοι περιμένουν στη γωνία τον κ. Αρβανιτόπουλο να του επιστρέψουν το χρέος!! Ας πρόσεχε!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νταβάς έκανε τη δουλειά του με τη Μονή και τώρα στα κουκουνάρια του αν ξαναβγεί ο Αρβανιτόπουλος!
Σιγά μη παει κόντρα με τον Δ. Μούρτζη για χάρη του. Τα Μουρτζάκια τα βρήκαν και στη μοιρασιά!!

Tsouxtra είπε...

k. Pontix...
Για τον Δ. Μούρτζη δεν ταιριάζει το " ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς " για τον απλούστατο λόγο κ παπάς κ ζευγάς κ ψευτράκος είναι!!
Το έχουν προίκα όλοι οι Μούρτζηδες το ψέμα!! Ο Αντώνης, Νταβάς στο παρατσούκλι απ'οτι μαθαίνω, πρώτα στο ΠΑΣΟΚ μετά στη ΝΔ και τώρα κολεγιά με Δούρου κ Δρίτσα!!
Ε ρε γιαούρτια που θέλουνε!!!!

Unknown είπε...

Θα το δείτε ότι η εταιρεία Moyrtzis-Moyrtzis & copany θα μείνει στην ιστορία. Θα κάνει έργα μεγάλα και θαυμαστά, που θα τρίβουμε τα μάτια μας. Πώς είναι εκείνος ο τάφος του Αντωνάκη που θα μας χωρέσει να μας θάψει όλους μέσα; Ένα τέτοιο πράμα να πούμε.
Εγώ προς το παρόν ψάχνω καμιά γαϊδάρα για ζευγάρωμα μπας και βγάλουμε κανένα καινούριο γομάρι για να ψηφίζει τους άχρηστους, τους άσχετους, τους ανίκανους, τους προδότες,τους δοσίλογους, τους κουκουλοφόρους, τα λαμόγια, τους τοκογλύφους και όλα αυτά τα καλά παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μας πήρε η Τουρκία και δεν το καταλάβαμε; Άσε ρε τώρα με τα λαμόγια τους Τούρκους. Τα είδαμε τα μαντάτα τους. Βέβαια εμείς στη λαμογιά, στην απάτη, στην πουστιά και στην προδοσία τους ρίχνουμε. Είμαστε πρώτοι και με διαφορά. Εμείς τους έχουμε διδάξει. Δε θα μας βγούνε και μπροστά τώρα. Αλλά εν πάση περιπτώση ποιος είναι ο Λάκης;

Ανώνυμος είπε...

Απορώ που λέτε ότι τα βρήκαν τα Μουρτζακια τωρα.την άδεια της όμως χωρίς ημερομηνία λήξης την έδωσε ο Δημητράκης στον Αντωνάκη εντελώς παράνομα το 2004 άρα η κολλεγιά κρατάει απο παλιά με αυτή την αδεια λειτουργεί ακόμα και κανεις δεν τον ενοχλεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρβανιτόπουλος να τα δει αυτα που τον αφηνει και λανσαρεται για φιλος του.
κ. Αρβανιτόπουλε μια σοφη παροιμια λεει... «Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι»... Λιγη προσοχη δεν βλαπτει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Πόντικα. Αυτοί δεν έχουν ανάγκη. Τα έχουν κάνει πλακάκια με όλους. Εκείνο που απορώ είναι πώς τα καταφέρνουν και τα έχουν με όλους καλά; Πώς τους δουλεύουν όλους ψιλό γαζί; Όσο για τον κ. Αρβανιτόπουλο επιεικώς απαράδεκτος. Ας πρόσεχε.

Ανώνυμος είπε...

Τον ξεφτύλησε τελείως τον άνθρωπο. Κατέβαινε επιδεικτικά στην ψαραγορά και αγόραζε ότι αγόραζε και έλεγε σε όλο τον κόσμο πως τα πηγαίνει στο γραφείο του μεγάλου. Τον έκανε ρόμπα τον άνθρωπο. Αλλά μήπως εμείς οι ψηφοφόροι είμαστε σοβαροί; Κοίτα χάλια. Ποιοι αναλαβαίνουν την τύχη του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέγεται πεσκέσι και είναι ...νόμιμο. Αυτός που τα δέχτηκε μήπως έπρεπε να του τα πετάξει στα μούτρα και να τον διώξει από το γραφείο του με τις κλωτσιές. Εκτός αν πούλαγε παραμύθι και τα πήγαινε αλλού. Η εκδούλευση όμως πάλι δείχνει ότι κάτι έτρεχε.

PONTIX είπε...

Τα βλέπω εγώ τα μαντάτα. Κακή αρχή. Θα πούμε το τυρί τυράκι.

Ανώνυμος είπε...

παντού πήγαινε και στην Κηφισίας και στην Πλατεία Δημοτικού θεάτρου και στην Σκουζε΄ψάρια φυστίκια σε μπλέ σακκούλες και μετά α΄κουσαν τις συνομιλίες και του έκλεισαν την πόρτα.Ο κύριος Γιώργος όμως όχι.Απλά τι ήξερε ο και τι όχι ο υπουργός.Το μόνοπου του κοστολογώ είναι ότι άφησε τα κουτσά άλογα και τα λαμόγια του νησιού να τον ξεφτυλίσουν και έδιωξε απο κοντά του αυτούς που μόνο του πρόσφεραν χωρίς ανταλλάγματα.Ασ πρόσεχε.

Tsouxtra είπε...

Κατανοώ απόλυτα όλα αυτά που λέτε, αλλα καλα θα κάνουμε να μην το φτάσουμε και στο νόμο "περί ευθύνης υπουργών".
Ότι και να έκαναν κάποιοι απο τον κύκλο του, αυτομάτως καταλογίζεται στον αρχηγό, είναι αδύνατον να μην γνώριζε, ή και ακόμα αν δεν γνώριζε, δεν υπήρχε κανένας να τον ενημέρωση ή έστω να τον προειδοποιήσει... γιατί συνεχίζει και δεν τον απομακρύνει απο το περιβάλλον του, τουλάχιστον να δείξει ότι μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει τον απομάκρυνε από κοντά του και να δείξει στον κοσμάκη οτι δεν τον αντιπροσωπεύει και ούτε τον εκπροσωπεί !!
κ. Αρβανιτόπουλε συγνώμη αλλα έχουν δίκιο οι σχολιαστές για οτι σας καταλογίζουν!!

Ανώνυμος είπε...

Τι το παλέβετε με Αρβανιτόπουλους Κατσαφάδους και ΝΔούδες. Αυτοί πάνε για μονοψήφιο και έχουνε πάθει κολούμπρα με αυτά που βγάζουν οι μυστικές Δημοσκοπήσεις. Πουλήσανε την Ελλάδα και εμάς για σκλάβους. Γινόμαστε ζήτουλες και νυκαραίοι στα ίδια μας τα σπίτια. Στην ίδια μας την Πατρίδα. Και θα πάμε σα μ@λ@κες να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να μας φέρει και τους Τζιχαντιστές. Γιατί μια ζωή είμαστε όρνια.

Ανώνυμος είπε...

Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Με ΣΥΡΙΖΑ, ΝΟΥΔΟΥ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ να τους σπρώχνει από πίσω. Θα μας πάρουν ότι έμεινε, αν έμεινε σε όσους έμεινε. Ξυπνάτε ρε πρόβατα. Ξυπνάτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Λακούβα τα σουβλάκια του κούριερ μήπως ήτανε ριγανάτα με δωρεάν ρίγανη; Γιατί αφού είναι τσιράκι του πρώτου και καλύτερου εκεί στα μέρη του φυτρώνει πολύ ρίγανη και είναι και μυρωδάτη.

Unknown είπε...

Λείπει και ο Μπουρνάζος.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι έγραψαν κάτι για κάτι λαθραία CD κ.λ.π στον ψωφόγατο και τα σχόλια εξαφανίστηκαν. Γιατί τι έγινε; Βραχυκύκλωμα;

Tsouxtra είπε...

Μάλλον Cdιάστικε ο απο τέτοιος!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε'σύ ρίγανη ηταν ή τιποτα αλλο??

Ομάδα Δίας είπε...

Εισαι σίγουρος οτι τα σουβλάκια ήρθαν με κούριερ και όχι με ντελίβερι?? Τωρα τελεφταία φοριέται πολυ το ντελίβερι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με κούριερ και παράδοση σε όλη την Ελλάδα και τα μεταφορικά δώρο. Τώρα τι λέμε δεν ξέρουνε αυτοί που τα ξέρουνε; Στα όρη βγαίνει η ρίγανη και στα βουνά @ασίσι αφήστε τα γλυκόλογα και πιάστε το @αμήσι. Αμέ τι νόμιζες; Πόθεν έσχες ρε μόρτη;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εκτός από τη ρίγανη θα έχει και CDια δώρο. Τρία σε ένα νοικοκυρεμένα.

Ανώνυμος είπε...

Αντί του Οικονόμου θα βάλει eXofitsio τον κιτρινιάρη το Γαλάρη!! Αυτός γνωρίζει καλά απο ρεμούλες κ π@υστιές!! Ειναι και κολητος με Νταβα κ Πιπίλα... όχι παίζουμε!!
Όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ της αρπαχτής ενωμένα κ στη ΜΑΣΑ αγκαλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Tsouxtra έχεις δίκιο όπως και ο άλλος σχολιαστής, αυτος που λέει ότι όταν έγινε υπουργός εξαφανίστηκε από το νησί, συμφωνώ απόλυτα τελευταία φορά που εμφανίστηκε ήτανε σε ένα γάμο στην πέρδικα στο γιο του Ψαραντώνη μετά από εκεί μαύρη πέτρα... όλο εκπροσώπους έστελνε τα ήθελέ όλα δικά του και τα λαμόγια και τους καθαρούς, "δυστυχώς όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα" με τη διαφορά ότι τα λίγα στην προκειμένη περίσταση είναι τα λαμόγια... Τα καλα παλικάρια του κουνάνε το μαντίλι... και είναι πολλά τα κουκιά Άρη!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Πέτσα ρε φιλε και τι λεχρίτες...
Παρ' τον ενα και βάρα τον αλλο..,
Πολλά ΛΑΜΟΓΙΑ μαζεύτηκαν στο δήμο!!