Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

''ϾᴥϿ''... Ωχ, -ΑΡΓΊΑ ...ΜΉΤΗΡ ΠΆΣΗΣ ΚΑΚΊΑΣ!!!

Η απόφασή του να παραιτηθείτε ήταν προσωπική επιθυμία... Ή ??
"Χίλια τις εκατό αποκλειστικά δική μου",  ήταν η απάντηση!!

" Όλα τα πράγματα κάνουν τη διαδρομή τους,  έχουν μια αρχή  κι ένα τέλος. 
Στο δημόσιο βιο δεν μπήκα για να κάνω καριέρα, εξάλλου δεν είμαι τόσο νέος για να διεκδικώ θώκους κι αξιώματα.  Πιστεύω  ότι  υπηρέτησα  με συνέπεια τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια, απλά ήρθε η στιγμή να πάρουν κι άλλοι την σκυτάλη."
Αναλυτικότερα εδώ!! Πηγή -Α: aeginalight.gr ,    -Β: aeginaportal.gr

Γνωρίζοντας τον κ. Τάκη θα διαπιστώνατε ότι είναι πρώτος στην ευελιξία της πολιτικής τρίπλας... Με  λίγα  λόγια  πριν  την  ''ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ τής ΑΡΓΊΑΣ''
προτίμησε την ελαφρά βροχόπτωση της ΠΑΡΑΊΤΗΣΗΣ!!

16 σχόλια:

  1. Ο δελφίνος του Τάκη εχει στην πίεση τον Φίτζι με τη βοήθεια του Πτεροτού άγγελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Το θεμα που εχει προκύψει με την καινή θεση, μετα την παραίτηση -Αργίας λόγο παράβασης καθήκοντος, είναι πολυ απλό. Να βάλουν τον Πελεκάνο στη θεση του κ.Τακη, χάσανε ενα κ.Τιποτα (ετσι τον αποκαλούσε ο Πελεκάνος), να συμπληρώσουν λοιπόν το καινό με έναν αλλο. Θα βάζει στο πέτο του μια φωτογραφία με τον ΠτΔ και θα λύνει ολα τα προβλήματα του Νησιού. Τωρα κατάλαβα γιατι τον λενε Πελεκάνο, αυτο το (πουλί -παιδί), εχει την ιδιότητα να αυτοθαυμάζεται και να ειναι εγκλωβισμένο στον ναρκισσισμό του. Οφείλω να ομολογήσω οτι στο ολο θεμα της Αργίας, "δεν έχασε η Βενετιά βελόνι" και γλιτώσαμε απο την διαρκή κατάσταση υπνηλίας του κ. Τάκη στα δημοτικά συμβούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Με το άκουσμα της παραίτησης του κυρίου Κουκούλη με έπιασε απελπισία, απογοήτευση. Δεν είναι δυνατόν μονολόγησα, γιατί μας το κάνει αυτό και μας παρατά ετσι άσπλαχνα εν μέσω κρίσης και καταιγίδας? Μετά το στιγμιαίο Delirious tremens θυμήθηκα τους άξιους συνεχιστές του εργου του. Ευτυχώς είχε προβλέψει και σε αυτό ο τέως σωτήρας μας. Ευτυχώς ο Νεκτάριος, ο κύριος Νίκος, ο Γιάννης με δύο (ν) και ο άλλος ο μελανοπόγωνας -ας με συγχωρέσει, μου διαφεύγει το ονοματάκι του λόγω ασημαντότητας -θα συνεχίσουν το έργο με όραμα και Πάντα με οδηγό την χρηστή διοίκηση -εδώ επιτρέπεται το γέλιο. Αντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Ποιάς παραίτησης ρε φίλε; Της μούφας θες να πεις, καλα τα γράφει ο Λακούβας, απο την καταιγίδα διάλεξε τη βροχόπτωση. Σε τα μας τωρα, αυτα ειναι κουκουληκά τερτίπια, σιγά μην περίμενε να του έρθει η αποπομπή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Αυτο κι αν είναι ιστορικό γεγονός, μας εγκατέλειψε λοιπόν ο άνθρωπος που δίχασε την κοινωνία του νησιού όσο δεν έπαιρνε. Αυτός που διοίκησε με μια κλειστή κάστα, εκπροσώπησε συγκεκριμένα συμφέροντα και απαξίωσε τους απλούς πολίτες όσο δεν έπαιρνε άλλο. Και αυτοί φυσικά του το ανταπέδωσαν δεόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάσου να είχε βγει Δήμαρχος γέλιο που θα έπεφτε, θα γέλαγε ολη η Ελλάδα με την Αίγινα και το καλύτερο τωρα...... κ.Τακη χάσατε ΔΥΟ φορες, δεν σας έφτανε η ΜΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Παρακολουθώ τα σχόλια και ειλικρινά συγκινούμε με αυτα που γράφετε για τον κ. Τάκη, για έναν πρώην δήμαρχο που πρόσφερε τόσα πολλα, ακόμα και το μηνιάτικό του (ετσι ελεγε τουλάχιστον), για τον απόλυτο ρυθμιστεί πολλών θεμάτων για το καλο του Νησιού, όπως Νερό, σκουπίδια, μελέτες, ανάπτυξη κ.λπ. Το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις;; Goodbye My Love Goodbye!!!!
    Βλέπω και μια ταινία με ζόμπι, εχει γούστο να κανει το COME BACK (Antzela)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Ζηλευετε τον ΦΙΛΛΙΠΟ επειδη ειναι πετυχημενοs προπονητηs και περυσι πηρε μια χουφτα μικρα παιδακια και τωρα εχει 100 αθλητεs. Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ αφησε καριερα στην εθνικη ομαδα μπασκετ για το καλο του νησιου και καποιοι του εκτοξευουν λασπη.
    Ειναι ζήτημα χρόνου να γίνει δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Ο Φίλιππος έλεγε τον Τάκη ο κύριος Τίποτας τώρα μας το παίζει τιμητής του Τάκη ουστ από εδώ παλιο κοράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Μηπως θέλει να πει ο ποιητής, προπονητής της χούφτας. Γιατι απο τη χούφτα ξεκίνησε και στη χούφτα παραμένει.
    Με λίγα λογια Τρουμπιγιόν Χουφτέϊσον ο Φίτζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο κοράκι,
    ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ είναι πιο "σικ", θελω να βοηθήσω λιγο για να ακριβολογούμε. Δημαγωγός, καιροσκόπος σούρτα φέρτας είναι ο ορθός χαρακτηρισμός για τον Φίτζι.
    Εκτός εάν προτιμάς το άλλο. Ο κ.Τίποτας + κ.Τίποτας = ΤΙΠΟΤΑ. Εξαιρείται το κύριος γιατι είναι ΒΑΡΥΣ χαρακτηρισμός.

    Κλεμμένο απο άλλο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14 Μαρτίου, 2015

    Αν και Κουκουλικός, απο τους (αδικημένους) του συστήματος Πτερούδη, οφείλω να ομολογήσω οτι η τοποθέτηση του Lakouvas στον επίλογο είναι πολύ ορθή. Για τη φωτογραφία δεν εχω λόγια, ειναι αυτο που συνηθίζουμε να λέμε, το χαμόγελο που σκοτώνει. κ. Τάκη δεν πρέπει να έχετε παράπονο, ο ιχθύς μέχρι και λεύκανση εχει κανει στην οδοντοστοιχία του!
    Να ευχηθώ καλη όρεξη στον χαμογελαστό ή καλη χώνεψη σε εσας;; Ιδού η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσχετο με την ανάρτηση, καλο ειναι να ακούγονται κάποια πράγματα για να ήμαστε έτοιμοι "Θεος φυλάξει", για τα χειρότερα!

    Το πρόβλημα του Βαρουφακη είναι μεγάλο και δυστυχώς το παίζει "οικονομικός φιλόσοφος". Αυτά που λέει, ηχουν ωραία στα αυτιά ενος απλού ανθρώπου περιοροσμενης αντιληψης και με μόρφωση δημοτικού που δεν βλέπει πέρα απ την μύτη του. Δυστυχώς ο πραγματικός κόσμος και ειδικα η οικονομία λειτουργεί διαφορετικά. Αν δεν ειμασταν ευρωπαϊκή χώρα σήμερα θα χαμε γίνει Αγκόλα με τα μυαλά και την χαζοχαρουμενη αριστερόστροφη νοοτροπία που κουβαλαμε. Για καλη μας τύχη λογο Ευρώπης ασχολείται αναγκαστικα μαζί μας η Γερμανια και αναγκάζεται να βάζει το χερι της στην τσέπη όσο και να μην το θέλει. Γι αυτο άλλωστε έχει ακόμη μισθό και σύνταξη ο κόσμος, τι νομίζετε πως τα λεφτά που ξοδευουμε σαν χώρα σαν κράτος και σαν λαος προερχονται απο την ελληνική οικονομία που εισάγει μέχρι και σκόρδα ή απο τις βαριές βιομηχανιες της Ελλάδος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15 Μαρτίου, 2015

    Αφασία η μασέλα, στον Ελευθερίου τη σενιάρη? Και ο κ.Τάκης ρέστα, βρήκε τη θέσει του τελικά και απο φωτογένεια άψογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16 Μαρτίου, 2015

    Να σας δω μία φορά να κρίνετε τα πράγματα αντικειμενικά και τι στον κόσμο. Το λέει ο νόμος λέτε. Μάλιστα. Ο νόμος όμως είναι δίκαιος; Που σέρνει στα δικαστήρια Δημάρχους και Συμβούλους για ψύλλου πήδημα; Γιατί τότε δεν ισχύουν οι νόμοι τους για τους Υπουργούς και τους βολευτές μας, που έχουν κάνει ΤΑ αίσχη; Από τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης έκοψαν τις αποζημιώσεις. Πολύ ωραία. Τις δικές τους γιατί δεν τις πειράζουν; Λύσσαξαν με τα βολευτικά αυτοκίνητα, γιατί λέει με την πενιχρή αποζημίωση των 6.500€ που παίρνουν, συν άλλα τόσα από τις ...επιτροπές, δεν ευκολύνονται να έχουν δικό τους αυτοκίνητο. Να σας κάνουμε ρε και έναν έρανο για εσάς τους πενόμενους εκπροσώπους του κοινοβουλίου μας. Και στο κάτω κάτω της γραφής, ποιοι παράγουν περισσότερο έργο; Ποιοι είναι πιο κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του; Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι μας, αντί να σκεφτούμε λίγο πιο λογικά, βγάζουμε το άχτι μας με το να βαράμε αντί για το γάιδαρο το σαμάρι. Γνώμη μου, πως η ποινή που επιβλήθηκε στον Κουκούλη και το Σακκιώτη, είναι και υπερβολική και άδικη. Το χειρότερο; Κάποιοι συνάδελφοι τους επιχαίρουν για το γεγονός, χωρίς να σκεφτούν πως αύριο μπορεί να βρεθούν και οι ίδιοι στην ίδια, σε παρόμοια θέση ή και σε χειρότερη θέση. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή